Nieuws

Matching Marines

Matching Marines

Mariniersbusinessclub bestuurslid Barry Oostra start Matching Marines: de intermediair voor (oud)-mariniers.

 

 

Bestuurslid Barry Oostra is vanaf het begin betrokken bij de mariniersbusinessclub en liep al langer met het idee rond om mariniers aan werk te helpen die van plan zijn het Korps te verlaten. Barry ziet goede  mogelijkheden om de kracht van het netwerk van de mariniers businessclub in te zetten om (oud)mariniers te koppelen aan werkgevers.

Hij is nu Matching Marines gestart met de ambitie om dit initiatief uit te bouwen tot een goedlopend werving- selectie en detacheringsbureau. Barry kent het Korps en de zakelijke wereld, heeft ervaring op de werkvloer en is als manager in staat om snel op verschillende niveau's te schakelen. Met zijn ervaring in beide werelden hoopt hij een succesvolle match voor beide partijen te kunnen verzorgen. Sowieso is een  (oud)marinier in je bedrijf zeer waardevol. 'Die is creatief, doel gericht en is in staat onder tijdsdruk tot een bevredigend resultaat te komen. Ook beschikt hij over een gezonde dosis humor zelfs als het even tegenzit, ook niet onbelangrijk' aldus Oostra. 

Matching Marines is in staat regionaal, nationaal of internationaal in te spelen op wervings vraagstukken in iedere branche of functiegebied.

Check de website van Matching Marines voor meer informatie:

https://www.matchingmarines.nl

Terug